Печатни издания

Издаваща институция:
Активни потребители

Година на публикуване: 2010

Прочети в PDF формат

Мечтаната ваканция се е превърнала в кошмар, защото организаторът на почивката ви е обещал хотел на плажа, а вместо това се оказвате насред строителна площадка?

Активният потребител знае, че:
  • Преди да резервирате, трябва да сте сигурни, че туроператорът или туристическият агент, към който сте се насочили, е лицензиран.
  • Туристическата компания винаги трябва да ви дава точна писмена информация на български език относно за разходи, разписание за пътуване, категория и вид на настаняване, хранения и други.
  • Цената на почивката ви не може да бъде увеличавана 20 дни преди началната дата на пътуването, с изключение на промяна в транспортните разходи;
  • Ако не можете да пътувате, в договора трябва ясно да се посочва до кога е възможно да прехвърлите туристическия пакет на друго лице, без да се налага да доплащате.
  • Ако сте резервирали хотел с басейн, то басейнът трябва да е наличен и да функционира добре.
  • Ако мястото за настаняване или някоя от предоставяните услуги не отговарят на предварителното описание, трябва да се оплачете веднага и да поискате подходяща алтернатива или компенсация.

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg