Печатни издания

Издаваща институция:
Активни потребители

Година на публикуване: 2010

Прочети в PDF формат


Ако искате да имате място край морето, но покупката на имот е твърде скъпа, а ще го ползвате само няколко седмици в годината, тогава таймшеърът може да е подходящ за вас.

Активният потребител знае, че:

  • Таймшеър означава, че е закупил правото да ползва апартамент или къща за почивка за определен брой дни в определен период от годината.
  • Това е различна сделка от покупка или вземане под наем, защото имат право да използва имота за определен относително кратък период от време през годината и в рамките на определен брой години.
  • Търговецът трябва да ви му даде цялата необходима информация (като например брошура, договор) на родния му език.
  • Ако плаща таймшеъра чрез кредит, взет от търговеца или свързано с него лице, договорът за кредит също ще се прекрати автоматично, когато упражни правото си на отказ от таймшеъра.
  • Ако иска да се откаже от договора за таймшеър, трябва да го направи писмено като препоръчано писмо с обратна разписка преди изтичането на периода за размисъл.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 eu2018ro-banner

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news