Дейности

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Съвместна пресконференция на неправителствени организации от Стара Загора

Съвместна пресконференция на неправителствени организации от Стара Загора по повод Европейската година на доброволчеството

 

 

На 23.02.2011 година от 11:00 часа в националния пресклуб на БТА в Стара Загора, част от неправителствените организации, действащи на територията на град Стара Загора и областта ще дадат кратка пресконференция. Целта на събитието е да бъде запозната широката общественост с конкретни съвместни дейности, които тези организации са планирали да реализират в рамките на 2011 Европейска година на доброволчеството.

По време на пресконференцията ще бъдат своеобразно стартирани двете водещи инициативи „Моят европейски училищен двор" и „"Осинови" паметник". Първият има регионален характер и негов патрон ще бъде Областния управител на област Стара Загора, а вторият е насочен конкретно за училищата от Стара Загора.

Неправителствените организации, които се ангажират заедно да популяризират сред обществеността доброволчеството през настоящата 2011 година са: Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора, Обществен дарителски фонд - Стара Загора, Сдружение „Самаряни", Регионален младежки съвет „Инициатива", Младежки общински съвет и Пресцентъра на ОДМВР - Стара Загора.

Пресконференцията ще отбележи и втория рожден ден на Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора. За две години работа във всички 11 общини на област Стара Загора Центърът и неговите изнесени офиси постигнаха добри резултати, доближавайки Европейския съюз до неговите граждани.

 

 

 

За контакт:

Константин Стоянов
Координатор
Информационен център „Европа директно"

042 60 50 07

087 902 19 97

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg