Дейности

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

ФОРУМ Възможности за финансиране на проекти в областта на енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници

Форумът ще се проведе на 10 март 2011 г. в голямата зала на регионална библиотека Захарий Княжески. На него ще бъдат представени раазлични възможности за финансиране, на проекти в областта на ЕЕ и ВЕИ в публичния, частния и  гражданския сектори. В рамките на форума ще бъдат разгледани схеми за безвъзмездна финансова помощ на такива проекти по ОП Регионално развитие и ОП Конкурентоспособност. Ще бъдат представени и преференциални кредитни линии за ЕЕ и ВЕИ на ЕБВР, както и специлизирани програми и продукти на други организации и финансови институции.
В рамките на форума ще се проведе информационна изложба за технологии, материали и услуги в сектора на ЕЕ и ВЕИ.
 
Tърговско-промишлена палата – Стара Загора и Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора, в партньорство с ЕнКон Сървисис, официален консултант по кредитни линии на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) за ЕЕ и ВЕИ, с подкрепата на Областна Администрация Стара Загора, Агенцията за енергийна ефективност и Фонд Енергийна ефективност, организират ФОРУМ Възможности за финансиране на проекти в областта на енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници (ЕЕ и ВЕИ).
 
Участниците във форума ще имат възможност да се срещнат с представители на организаторите, презентаторите, финансови институции, организации и фирми и да получат професионално съдействие за разработване, управление и финансиране на техните проекти за ЕЕ и ВЕИ.
 
 
 
 
 
Условия за участие във форума:
 
За слушател - 36 лв., която включва: материали от форума с презентациите на лекторите, достъп до изложбата, възможност за организиране на индувидуални срещи с презентатори и изложители, обяд и кафе пауза.
 
За изложител - фирма или организация, представяща технологии, материали и услуги в сектора на ЕЕ и ВЕИ - такса 96 лв., която включва: информационен щанд до 1 кв.м с възможност за разполагане на информационно-рекламни материали и експониране на дребни елементи или изделия; право на един слушател във форума.
 
За презентация на организация или банкова институция – такса 240 лв., която включва: презентация пред участниците във форума в рамките на 10 мин., разпространение на информационно-рекламни материали сред участниците; право на един слушател във форума.
 
За всеки допълнителен слушател от един участник се заплаща такса от 30 лв.
 
Цените са с включен ДДС.
Краен срок за регистрация и плащане на таксата - до 8 март 2011 г.
Моля, изпращайте попълнените регистрационни карти на:  или на факс 042 626033, 626297.
Допълнителна информация можете да потърсите на тел. 042 626297, 605007 и на посочения електронен адрес.

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg