Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

"Бизнес закуска за работодатели" в Казанлък

Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора и Дирекция "Бюро по труда" в Казанлък организираха събитие за работодатели на територията на община Казанлък. Основната цел на "Бизнес закуска за работодатели" беше да даде популярност на EURES мрежата като силен и полезен инструмент в търсенето на квалифицирана работна сила в рамките на Европейския съюз. Дирекция "Бюро по труда" Казанлък е контактна точка от мрежата EURES. Европа Директно - Стара Загора разпространи тематични материали по време на събитието и подчерта значението на възможностите, които ЕС предоставя на работодателите по отношение на наличната работна ръка.

По време на срещата бяха представени също така и различни възможности пред работодателите в рамките на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", финансирани със средства от Европейския съюз.

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

Текущи покани

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 eu2018ro-banner

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news