Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Европа Директно празнува със VI ОУ "Св. Никола"

Европейски информационен център Европа Директно Стара Загора отпразнува с учениците от VI ОУ "Св. Никола" в Стара Загора 170 години от основаването му. Голям брой деца дойдоха в училищния салон, за да гледат или да участват в специално организираното събитие.

 

За специалния повод Европа Директно Стара Загора донесе вече добре познатите на децата от региона гигантски пъзели, представляващи картата на Европейския съюз.С помощта на включилите се учители, бяха сформирани 4 отбора, между които се проведе състезанието за най-бързо и правилно подреден пъзел. След края на надпревата и излъчване на призовите места, всички участници получиха книжки, в зависимост от постигнатите в състезанието резултати. Останали деца, които активно подсказваха и се вълнуваха с връстниците си получиха брошура за "Вкусната дружина", линийка с логото на "Европа Директно" и знамето на Европейския съюз или забавна книжка.

 

По време на събитието екипът на Европейски информационен център Европа Директно Стара Загора запозна децата с текущата 2011 Европейска година на доброволчеството. Те от своя страна, обещаха да боядисат училищния си двор със собствени усилия, ако им бъде осигурена боя. Така беше определена и следващата среща на Европа Директно с учениците за края на юни, когато да проведат децата пожелаха да проведат своята доброволческа кампания.

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg