Дейности

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Общинският офис на Европейския информационен център „Европа директно" представи филм за еко-лагера

 

На 26 септември от 18 часа във фоайето на Военен клуб /ДНА/, гр.Казанлък  се състоя премиерата на видеоматериал, посветен на участниците в доброволческия еко-лагер "Паниците", който се проведе  през м. юли 2011 г. като  част от образователния календар на Община Казанлък и поредното мероприятие от дейности на Европейски информационен център „Европа директно" - общински офис Казанлък за 2011 г.

 

Еко-лагерът  беше подготвен от общинския офис в Казанлък на Европейски информационен център „Европа директно"- Стара Загора,  в широко партньорство с няколко младежки организации от гр.Казанлък: Младежки център за развитие „Взаимопомощ", Национална скаутска организация-регион Казанлък, Български младежки червен кръст, секция „Милосърдие" - Казанлък.

 

 

Лагерната програма включваше ежедневни образователни и интерактивни занимания и тематични вечери за всички участници.

 

В еко-лагера участваха 36 ученици и младежи от област Стара Загора и  Казанлък , като част от тях бяха наградени за участието си в конкурса на Европа директно „Моята доброволческа история", друга част  за активното си  участие в дейности и доброволчески акции на общинския офис и своите организации.

Участието на 10 младежи в еко-лагера бе  финансирано в рамките на проекта „Еко-бъдеще" на МЦ „Взаимопомощ" .

 

В рамките на събитието се представя  и фото-изложба по проект"Еко-бъдеще" на организацията  СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ"-гр.Казанлък, финансиран от Загорка АД в рамките на Дарителски фонд.В изложбата са  включени снимки от различни дейности на центъра по проекта,: презентация за представяне на проекта, проведено в арт клуба на, работни ателиета в гр. Казанлък, Павел баня, Мъглиж, Николаево, Гурково и Стара Загора, както и от обучение за мултиплаери, еко лагер „Паниците", прожектиране на къси екологични филми.

 

 

 


 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg