Дейности

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Еко-разходка на Европа Директно - Стара Загора

 

logo_act_ageНа 22 септември Европа Директно - Стара Загора организира провеждането на „Еко-разходка", събитие, което е съобразено с темата на 2012 Европейска година на активния живот на възрастните хора и солидарността между поколенията и има за цел да достигне до възможно най-голям брой жители и гости на града ни. Събитието се организира в партньорство с Младежки Информационен Консултантски център „Различният поглед"-Стара Загора, Община Стара Загора и Регионален Екологичен Център за Централна и Източна Европа - клон България.

Програмата предвижда пешеходна разходка в Стара Загора с предварително обособен маршрута и два контролни поста, през които участниците ще получават удостоверение за успешно преминат етап. За начало на маршрута организаторите предвиждат парк „Аязмото" (от „Жабките"), а за негов край - Станционната градина. Двата контролни пункта ще бъдат разположени на бул. „Метрополит Методи Кусев" между улици „Васил Левски" и „Боруйград" и в близост до шадравана в парк „5-и Октомври".

Началото на Еко-разходката ще започне в 10:30. Поради липса на състезателен характер, участниците ще могат да стартират до 12:30, а на финала ще бъдат посрещани до 13:30.

За всички успешно преминали всички контролни постове, екипът на Европа Директно - Стара Загора е предвидил различни награди, които ще бъдат получени веднага след финала.

Включете се и Вие, за да отбележим заедно този паневропейски ден!

 

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg