Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Фестивал на виното и културното наследство АВГУСТИАДА

Посетете първото издание на АВГУСТИАДА и опитайте от виното, което ще представят водещи български и чуждестранни изби, вкусете от специалитетите, които ще приготвят на място майстор-готвачи от България, Италия и Гърция.

Фестивалът на виното и културното наследство АВГУСТИАДА ще се проведе в Стара Загора от 19 до 21 октомври т.г. Амбицията на организаторите е този форум да се развие и да се наложи като ежегодна културна и туристическа атракция с национално и международно значение. Ако желаете да присъствате на гала вечерята на 20 октомври от 20:00 ч. в Парк хотел Стара Загора (куверт 50 лв.), трябва да заявите това до 10 октомври. Актуална информация за събитието можете да получите на  www.avgustiada.com.

В рамките на конференцията по време на Августиада 2012 в зала 33 на Регионалния исторически музей, ръководителят на Европа Директно - Стара Загора, Румяна Грозева ще изнесе лекция на тема "50 години Обща селскостопанска политика на Европейския съюз". Заедно с интересни факти от историята на една от най-емблематичните за развитието на Европейския съюз общностни политики, гостите ще имат възможност да получат и тематични печатни материали, предоставени от Европа Директно - Стара Загора.
 
 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg