Дейности

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Регионален дебат на тема "EP reflections – in my region, my day, my future"

На 28 април 2014г., понеделник, от 18:00 часа, в Амфитеатралната зала на Регионална библиотека „Захарий Княжески” в Стара Загора, Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора организира регионален дебат с петима действащи представители на България в Европейския парламент.

Събитието е част от проекта на Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора „EP reflections – in my region, my day, my future”, съфинансиран по специално споразумение с Генерална Дирекция „Комуникация” на Европейския Парламент.

Дебатът ще бъде посветен на ролята на Европейския парламент в ежедневието на европейските граждани. Ще бъде отделено специално внимание върху ролята на българските представители, техните функции, задължения и правомощия. Модератор ще бъде Бойко Благоев, Връзки с обществеността към Информационното бюро на Европейския парламент в България.

В рамките на два часа Евгени Кирилов, Андрей Ковачев, Маруся Любчева, Надежда Нейнски и Антония Първанова ще разискват важността на европейския вот и ще отговарят на въпроси на аудиторията. Дебатът е отворен за всички заинтересовани страни и за широката публика.

Регионалният дебат „Размисли за Европейски парламент – в моя регион, моето ежедневие, моят живот” няма абсолютно никаква политическа насоченост и отразява единствено работата на Европейския парламент и важността всеки европейски граждани да упражни правото си на вот по време на изборите, които ще бъдат проведени между 22 и 25 май във всички страни-членки на ЕС.

Дебатът на тема "EP reflections – in my region, my day, my future" ще бъде излъчен и от регионалната Телевизия Стара Загора и е отворен за всички заинтересовани страни и за широката публика.

Местоположение : Амфитеатралната зала на Регионална библиотека "Захарий Княжески" гр. Стара Загора

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg