Дейности

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Стара Загора отбелязва Европейската седмица на мобилността!

Тази година информационната кампания "Европейска седмица на мобилността" се организира в Стара Загора в партньорство между информационен център Европа Директно Стара Загора, община Стара Загора, Mall Galleria Стара Загора, Център за наука, култура и изкуство Стара Загора, велоклуб "Зарата", Български младежки Червен кръст-Стара Загорa и дирекция "Пътна полиция" с посланието за разумно придвижване – с велосипед, пеша и с градски и споделен транспорт. Това е прекият път към по-чист въздух в града, по-здрави хора и по-силна икономика. 

На 20.09 ще стартираме комбинирано пешеходнио и велошествие, което ще бъде поведено от заместник-кметa на община Стара Загора, госпожа Красимира Чахова. Сборен пункт за тръгване са площадките за бадминтон на парк Аязмото, където преди началото на прехода ще има кратка демонстрация от представители на велоклуб 
"Зарата" и инструкции за пътна безопасност от представители на дирекция "Пътна полиция". Шествието ще завърши в Mall Galleria, където ще можете да се насладите на организирана програма и занимания. За всички участващи са предвидени награди. 

Направете си снимка с атрактивните човечета на Европейска седмица на мобилността, таг-нете се на страницата на кампанията във Facebook и още две поредни недели се радвайте на свободата да се придвижвате без автомобил в града! 

Повече за кампанията на Европейската комисия "Европейска седмица на мобилността" може да научите на уебадрес www.dothemix.bg и на страницата ни тук - https://www.facebook.com/MobilityWeekBG 

Хаштаг #mobilityweek

Местоположение : Стара Загора, парк Митрополит Методий Кусев (Аязмото)

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg