Дейности

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Информационният център "Европа Директно" в Ст. Загора организира засаждане на еврогоричка в Казанлък

img_4999В продължение на лятната информационна кампания на Представителството на Европейската комисия в България и федерация "Зелени Балкани", посветена на проблемите на климата и опазването на околната среда "Акция Климат", Информационният център "Европа Директно" в Стара Загора чрез бюрото си в гр. Казанлък организира засаждане на еврогоричка от 40 дръвчета на 10 септември 2009 г. (вторник) в парк "Тюлбето" (в непосредствена близост до автентичната Казанлъшка гробница). Официален гост на събитието ще  бъде г-н Стефан Дамянов, кмет на Община Казанлък.

По време на гостуването на "Акция Климат" в Казанлък на 10 - 17 август 2009 г., младежи от общината се регистрираха за участие в европейската младежка кампания за защита на околната среда "Кликни и засади дърво". Тъй като те са сред първите 5 000 участници от цяла Европа, които се включват в кампанията, получават безплатно от Европейската комисия младо дръвче (от семейство Чашкодрянови) заедно с инструкции за засаждане.

Всеки от участниците има шанс да спечели лагер за еко-обучение в Европа като качи снимка на своето дръвче от еврогоричката на специалния интернет сайт с интерактивна карта на засадените дръвчета в Европа.

Подробности за кампанията на сайта clickatree.europa.eu
 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg