Партньори

работа - EURES

Португалските инженери се радват на много добър прием от страна на норвежките компании, тъй като задоволяват голямото търсене на квалифицирани работници. А EURES помага на двете страни да осъществят контакт помежду си.
read full article
Мобилността на работещите съвсем не е еднопосочна улица с посока изток-запад. Много скандинавци намериха своето професионално съкровище в някоя от новите държави-членки на ЕС.
read full article
Едно съвсем ново проучване на ПрайсуотърхаусКупърс показва, че с изключение на скандинавските страни, Ирландия и Обединеното кралство, мобилността остава слаба и не оправдава очакванията.
read full article

В един нов подход за определяне на възможностите и бариерите на европейския трудов пазар, EURES Bodensee стана инициатор на първата среща с ръководителите на кадрови звена от района на езерото Констанс.


read full article
Центровете за обслужване на клиенти са идеално място за първа работа в чужбина. EURES помага на търсещите работа, които желаят да приложат езиковите си умения в международна среда.
read full article

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news