Конкурси

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Искате ли да спечелите цифров фотоапарат на стойност до 1000 EUR плюс пътуване за двама до Брюксел? Участвайте във фотоконкурса „Европа в моя регион" това лято!

Конкурсът ще се проведе на страницата на Европейската комисия във Facebook. Участниците ще трябва да представят снимки в две категории:

  • „Моят проект", в който могат да участват организации, които са се възползвали от регионално финансиране от ЕС (т.е. от Европейския фонд за регионално развитие или Кохезионния фонд);
  • „Очевидец", в който може да участва всеки, който живее в ЕС и е забелязал проект в своя регион или при посещение в друг регион.

Всичко, което трябва да направят участниците, за да участват, е да направят снимка на проект, от която да личи, че той е осъществен с регионално финансиране от ЕС (напр. на снимката да се вижда билборд, знак, табела и т.н. с флага на ЕС и информация за финансирането). След това във всяка категория ще бъдат излъчени по двама победители: един с гласовете на публиката и един от жури сред подбрани най-популярни участия. Фотографиите ще бъдат оценявани според техните естетически качества, креативност и връзка с регионалната политика на ЕС.

Помогнете ни да споделим новината за конкурса и да покажем някои от чудесните проекти в Европа, които получават регионално финансиране. За да научите скоро още новини, следете на @EU_Regional в Twitter и на страницата на ЕК във Facebook. И накрая, независимо дали сте у дома, или в чужбина, не забравяйте да наблюдавате за проекти и да държите фотоапарата си в готовност!

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg