Конкурси

работа - EURES

Португалските инженери се радват на много добър прием от страна на норвежките компании, тъй като задоволяват голямото търсене на квалифицирани работници. А EURES помага на двете страни да осъществят контакт помежду си.
read full article
Мобилността на работещите съвсем не е еднопосочна улица с посока изток-запад. Много скандинавци намериха своето професионално съкровище в някоя от новите държави-членки на ЕС.
read full article

В един нов подход за определяне на възможностите и бариерите на европейския трудов пазар, EURES Bodensee стана инициатор на първата среща с ръководителите на кадрови звена от района на езерото Констанс.


read full article
Едно съвсем ново проучване на ПрайсуотърхаусКупърс показва, че с изключение на скандинавските страни, Ирландия и Обединеното кралство, мобилността остава слаба и не оправдава очакванията.
read full article
Центровете за обслужване на клиенти са идеално място за първа работа в чужбина. EURES помага на търсещите работа, които желаят да приложат езиковите си умения в международна среда.
read full article
Ирландска информационна кампания за насърчаване и подкрепа на трудовата мобилност
read full article
Благодарение на участието си в Европейски ден на труда собственичката на козметичен салон от Литва Сандра Сумскиене започва нов живот в Норвегия заедно със семейството си.
read full article
Европейският ден на труда в Брюксел е водещото събитие на EURES, в което участват хиляди търсещи работа и работодатели всяка година — включително Европейската служба за подбор на персонал, която наема хора с опит и познания във всякакви области за работа в европейските институции.
read full article
EURES помогна на множество многонационални организации в търсенето на идеалния служител. gem в Белфаст, Ирландия е пример за работодател, който продължава да извлича полза от дългосрочните отношения с EURES.
read full article
Доминик Амодео и Кармен Торес основават CD Publicité Lux през 2002 г. и започват да търсят служители. Седем години по-късно персоналът им наброява между 50 и 100 души, 85% от които на наети с помощта на EURES.
read full article
Амстердамската компания Cygnific има много специални изисквания по отношение на набирането на персонал: търси скандинавци с отлични езикови умения, които желаят да работят на дългосрочни договори. Научете как EURES помогна на Cygnific да намери точно това, от което се нуждае.
read full article
Търсите вълнуващи преживявания в друга страна? Не забравяйте, че можете да отидете в чужбина, както за да работите, така и за да учите. Разберете какви са възможностите и къде чрез портала PLOTEUS, който предлага централизирана информация на различни езици (както на държавите-членки на ЕС, така и на други страни) относно възможностите за учене в цяла Европа.
read full article
Тъй като се нуждае от почивка от университетските си занимания, словашка студентка решава да се възползва от езиковите си умения и заминава на работа в живописен хотел в Алпите през лятото на 2008 г.
read full article
Двадесет и три годишно момиче от Финландия получава последователни възможности за натрупване на чуждестранен опит с помощта на EURES, които й дават съветите, така необходими при всяка нейна стъпка.
read full article
Вие сте независим европейски изследовател, който търси информация за свободни работни места и възможности за финансиране, както и за своите права, или пък сте научноизследователска организация, която се нуждае от помощ за набиране на персонал? Спрете търсенето – EURAXESS е отговорът на Вашите въпроси.
read full article
Редовното следене на свободните работни места, обявени на интернет страницата на EURES се отплаща – металургичен работник от Словакия, търсещ по-добро заплащане се озовава във Южна Франция с цялата гама от придобивки за настаняване и езикови курсове.
read full article
В търсене на ново предизвикателство в областта на психичното здраве и с цел да развие ръководните си умения в международна среда, 29-годишна италианска лекарка прави смела стъпка в своята кариера и заменя Палермо в Италия с Есекс в Обединеното кралство.
read full article

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

vote2024

 

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg