Новини
Фондация „ И АЗ МОГА”, която спечели наградата „Заедно” 2010 на ФРГИ за най-добра благотворителна кампания, вече има още един поддръжник в лицето на световноизвестният рок барабанист Мат Сорум, който през 90-те години е част от култовата група Guns N’ Roses, а днес от Velvet Revoler.

Алекс Тодоров (посланик на добра воля на „ И АЗ МОГА” в Америка), брат на клавириста от D2 и студиен инжинер в студиата на Мат, запознава една вечер в рок клуб в Ел Ей президента на фондацията Нели Радева с музиканти, сред които са Мат, басистът на The Cult – Крис Уайз и други. Там Мат проявява сериозен интерес към „ И АЗ МОГА” и кани Нели на парти в къщата си, по случай Деня на независимостта.

Там присъстват Darling Stilettos – рок-групата, в която участва и приятелката на Мат – Ейс Харпър, както и други млади банди. Всички те проявяват интерес към "И АЗ МОГА" и желаят да подкрепят каузата, като посетят България.

На партито Мат и Нели обсъждат бъдещите съвместни проекти и инициативи, чрез които барабанистът би могъл да се ангажира към каузата. Там се ражда и идеята за спонтанна фотосесия, в подкрепа на "И АЗ МОГА", която се осъществява в собственото студио на Мат – Drac Studio в Лос Анжелис.

Силно повлиян и вдъхновен от "И АЗ МОГА", Мат изявил желание да посети България съвсем скоро. Дотогава той активно работи по предстоящи изненади. Чрез тях музикалната звезда ще покаже, че проблемите на децата с множествени увреждания, популяризирането им и подпомагането чрез изразните средства на изкуството е световна кауза, около която всички можем да се обединим.

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg