Новини

Svetlozara ECНа 17 май, Светлозара Кабакчиева част от Генерална дирекция „Европейска гражданска защита и европейски операции за хуманитарна помощ" към Европейската комисия посети Гимназия с преподаване на чужди езици "Ромен Ролан". Възпитаничката на гимназията посети училището в рамките на инициативата "Обратно в училище". Идеята за провеждане на подобен тип интерактивни срещи е, че служители от институциите на ЕС могат да посетят училищата, които са завършили, за да разкажат за избора си за професионално развитие в институциите на ЕС, настоящата си работа и предизвикателствата и възможностите за живот и работа в чужбина. Комисията и германското правителство поставиха началото на тази инициатива през 2007 г. като част от честването на 50-годишнината от Договора от Рим.
Интервю със Светлозара Кабакчиева може да прочетете на следния линк

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

Текущи покани

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 eu2018ro-banner

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news