Новини

Изявление на председателя на Европейския парламент ДейвидСасоли относно предложенията на Еврогрупата за борба с кризата

„Бяхме прави да се доверим на Европа. Предложенията на Еврогрупата вървят в правилната посока, с трансформацията на Европейския механизъм за стабилност (ЕМС) се в механизъм „спаси Европа“ от COVID-19. Той ще бъде незабавно на разположение за увеличаване на капацитета на нашите здравни заведения, болници и изследователски центрове, за да спасим живота на европейските граждани.

Приветстваме споразумението на Еврогрупата за общоевропейска схема за презастраховане за безработица (SURE) и укрепването на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ). Приветстваме също така указанията от Еврогрупата към Съвета на ЕС за създаване на фонд за реконструкция, който да се финансира с иновативни инструменти. В битката за възстановяване на Европа Европейският парламент винаги ще заема позиция в защита на европейските граждани.“

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news