Новини

Кадри от посещението на председателя на ЕП Давид Сасоли в сградите на Парламента, където се приготвя и осигурява храна за нуждаещите се

Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли днес посети кухненските помещения на Парламента, които бяха специално отворени, за да приготвят и разпределят повече от 1000 пакета с храна на ден за бездомни и нуждаещи се хора и за здравни работници, които са на първа линия в извънредната ситуация причинена от COVID-19. Председателят определи инициативата като „добър пример за духа на Парламента в подкрепа на обществото“. Вчера вече бяха разпределени 500 пакета с храна в региона на Брюксел. Разпределението става благодарение на сътрудничеството с асоциациите: Restò du Coeur Saint Gilles, Douche FLUX, Croix Rouge, CPAS Ixelles.

Парламентът също така ще предостави на разположение част от своя автомобилен парк за разпределение на пакетите с храна, както и за превоз на лекари, медицински сестри и социални работници между техните домове и болници в региона.

Кадрите с председателя на ЕП са достъпни тук и тук .

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news