Новини

ED id Vertical region Stara Zagora  BG POSITIVEНа 11 май, от 14:00, бе пре-откриването на център Европа Директно Стара Загора. Събитието бе организирано пред приемната за граждани на бул. „Ген. Столетов“ №127. Преминало в неформална обстановка, откриването събра на едно място Цветан Кюланов, ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България, дългогодишни партньори от местни организации, с които центъра работи през последните 10 години, представители на общините от Област Стара Загора, журналисти от регионални и национални медии, директори на училища, агенции и регионални структури.

Своеобразна кулминация беше поставянето на указателна табела, с новото лого на следващото поколение центрове Европа Директно. Това бе направено заедно от ръководителите на Европейската комисия в България и Бюрото на Европейския парламент в България, председателят на Управителния съвет на приемната структура на центъра Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора Георги Симеонов и нейния Изпълнителен директор Румяна Грозева.

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news