Новини

За да се улесни достъпът на гражданите на Обединеното кралство до информация относно националните схеми за пребиваване и наличните мерки за подкрепа, Европейската комисия събра основна информация от наличните източници. 

 След излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз много граждани на Обединеното кралство се нуждаят от информация относно статута и правата си при пребиваване в държава члемка на ЕС.  

 В тази връзка цялата налична информация отноцно националните схеми за пребиваване и наличните мерки за подкрепа е събрана на специална интернет страница.

 Европейската комисия ще продължи да актуализира информацията на тази уебстраница с последните данни от държавите – членки на ЕС.

 Тъй като обаче ситуацията може да се промени, на гражданите на Обединеното кралство се препоръчва да се консултират със съответните национални органи, които са първата точка за контакт за гражданите на Обединеното кралство и които могат да им окажат пряка помощ.

 

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg