Обучения
В събитието ще бъдат представени новите възможности за финансиране по всички оперативни програми Международно изложение за проекти по европейски и международни програми „Европа за нас" ще се проведе от 13 до 15 май 2011 г. в градинката зад НДК. Организатор на събитието е Български икономически форум, със съдействието на министъра по управление на средства от Европейския съюз и Представителството на ЕК в България. В изложението със своя шатра или щанд ще участват всички оперативни програми в България, Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство", както и редица бенефициенти по европейски програми. Събитието ще бъде открито на 13 май в 10:00 часа от министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев. На официалната церемония ще присъстват Ръководителят на представителството на ЕК в България Зинаида Златанова, посланикът на Унгария в България Н.Пр. Юдит Ланг, както и ресорни заместник-министри,. В рамките на събитието на 13 май 2011 г. ще има конферентна програма, която започва в 10:30 часа в Зала 6 на НДК. Там ще бъде направен кратък преглед на това какво е изпълнено по  оперативните програми, както и какво предстои. Представянето на всяка от оперативните програми ще е в рамките на 10 минути, като след официалната част участниците в конференцията ще имат възможност да зададат въпроси. За следобеда на същия ден са предвидени face-to-face срещи с представители на оперетивните програми, на които всеки гражданин ще има възможност да обсъди с представители на Управляващия орган конкретно питане във връзка с изпълнение на проект или идея за финансиране. Въпроси ще могат да се задават и на информационните щандове през цялото време на изложението. През трите дни на събитието ще има и сцена на открито, където млади артисти, певци и художници ще се грижат за настроението на посетителите. Работното време на изложението в петък и събота е от 10:00 до 19:00 часа, а в неделя от 10:00 до 15:00 ч., като входът за посетители е напълно безплатен.
виж цялата статия

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

vote2024

 

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg