Обучения
Българският лицензиран букмейкър „Еврофутбол” дари град Ямбол със спортна площадка на открито, която жителите и гостите на града могат да използват безплатно. Официалното откриване се състоя на 20.07.2010 г. от 18.00 часа. Теренът, на когото са разположени фитнес уреди за физически упражнения на различни мускулни групи, се намира на ул. „Богомил” в участъка между ул. „Г. С. Раковски” и ул. „Опълченска”.

Спортната площадка е 12-та подобна, която „Еврофутбол” открива през тази година благодарение на кампанията си за активен начин на живот и спорт в свободното време – „Избери да спортуваш”,. Тя се реализира със съдействието на фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ).

На официалната церемония по откриването присъстваха зам. кметът на община Ямбол – Надя Данкинова, секретарят на Община Ямбол –Антон Кабрански и представители на фирмите участвали в изграждането на площадката. Г-жа Данкинова благодари от името на Общината на „Еврофутбол”, без чиято финансова помощ проектът не би бил възможен, както и на инициативната гражданска група, която кандидатства по кампанията на българския букмейкър. Иванка Александрова от организаторите разясни на съгражданите си как реално стана реалност най-новата спортна площадка в Ямбол.
След откриването спортисти от „ПБК Ямболгаз” демонстрираха на присъстващите начина на употребата на уредите.

Последният спортен терен, който ще стане реалност благодарение на кампанията на „Еврофутбол”, е на ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград. Той ще отвори врати през септември 2010 г. и ще даде възможност на почитателите на футбола и тениса да практикуват любимите си спортове на специална изкуствена настилка.

Проектът на гражданска група в партньорство със сдружение "ПБК Ямболгаз" и сдружение "Клуб европейски инициативи - ИДЕА" - община Ямбол спечели конкурса на „Еврофутбол” и фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ) през октомври 2009 година. Той е един от 13-те подобни инициативи, които получиха финансиране от българския букмейкър.
Кампанията за здравословен начин на живот и спорт в свободното време „Избери да спортуваш” се осъществява с помощта на фондация „Работилница за граждански инициативи” и е част от големия благотворителен проект на „Еврофутбол” – „Печелиш и помагаш”.

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

vote2024

 

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg