Обучения
„Еврофутбол” ще открие последната, 13-та спортна площадка от благотворителната кампания „Избери да спортуваш”, част от социалния проект „Печелиш и помагаш”, който се реализира със съдействието на фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ). Това ще стане в Благоевград на 28.09.2010 г. от 11.30 часа на университетския комплекс на ЮЗУ "Неофит Рилски", корпус №1.

Близо 10 000 лева струва обновяването на многофункционалния терен, който е част от спортния комплекс на университета. Поставена е метална ограда на игрището, което се сдоби и с нова предпазна мрежа. Теренът, на който може да се играят едновременно няколко вида спорт като футбол, баскетбол, хандбал и тенис на корт, е с наново очертани полета и е боядисан.

Спортният празник ще бъде официално открит от декана на факултета „Обществено здраве и спорт” - доц. Стоян Иванов. Ще присъстват и ръководители на катедри, ръководство на университетски спортен клуб „Академик” Благоевград, студенти от специалността „Физическо възпитание” и студенти спортисти.

След официалната церемония ще бъде даден старта на университетска футболна лига, в която ще се впуснат осем отбора. Те ще се състезават по системата всеки срещу всеки. През целия семестър многофункционалната площадка ще бъде арена на часовете по футбол на ЮЗУ и на студентската лига.

Терените ще бъдат предоставени за безплатно ползване и от децата и младежите от квартала.

Проектът на Факултет "Обществено здраве и спорт" към ЮЗУ "Неофит Рилски" – Благоевград е един от 13-те, които през 2009–та година спечелиха финансиране от „Еврофутбол” по кампанията „Избери да спортуваш”, част от големия социален проект на българския букмейкър „Печелиш и помагаш”.

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

vote2024

 

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg