Покани
На 29 и 30 ноември 2010 г., в гр. Брюксел, Белгия, Европейската Комисия, в сътрудничество с Европейска инвестиционна банка (ЕИБ), проведе годишна конференция, посветена на инструментите за финансов инженеринг JESSICA и JEREMIE. По време на конференцията бяха дискутирани възможностите за финансиране на проекти посредством двете инициативи, секторите подходящи за подобен род инвестиции, както и напредъка на различните страни-членки в прилагането на финансовия инженеринг. Разгледани бяха и различните финансови продукти, предлагани  в различните страни-членки. От страна на Република България участие взеха представители на Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Централното координационно звено. Конференцията завърши с двустранни срещи между ЕИБ и страните-членки, като българските представители дискутираха с експертите на банката бъдещите стъпки, които следва да се предприемат при прилагането на JESSICA в България, както и графика за създаването на фондове за градско развитие, чрез които ще се осъществи финансирането на конкретни проекти.
read full article

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news