Покани
На 11 февруари 2011 г. в конферентна зала на хотел „Анел" в София се проведе работен семинар по проект № 0031-ЦИО-3.3 „Подготовка на създаването на 27 областни информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика в България", финансиран от Оперативна програма „Техническа помощ" (ОПТП). Събитието бе открито от Министъра по управление на средствата от Европейския съюз г-н Томислав Дончев. По време на семинара бяха разяснени измененията в Насоките за кандидатстване по процедурата „Изграждане и функциониране на областни информационни центрове". Представени бяха проектът на процедурен наръчник за работата на 27-те областни информационни центрове и първоначалният вариант на концепцията за брандинг и визия на офисите. Целта на Централния информационен офис беше да чуе коментарите и мнението на бъдещите бенефициенти по процедурата по проектите на процедурен наръчник и концепцията за брандинг, за  да се съобрази с тях при финализирането им. Двата документа ще бъдат част от договора за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по процедурата.
виж цялата статия

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news