Покани
В събитието ще бъдат представени новите възможности за финансиране по всички оперативни програми Международно изложение за проекти по европейски и международни програми „Европа за нас" ще се проведе от 13 до 15 май 2011 г. в градинката зад НДК. Организатор на събитието е Български икономически форум, със съдействието на министъра по управление на средства от Европейския съюз и Представителството на ЕК в България. В изложението със своя шатра или щанд ще участват всички оперативни програми в България, Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство", както и редица бенефициенти по европейски програми. Събитието ще бъде открито на 13 май в 10:00 часа от министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев. На официалната церемония ще присъстват Ръководителят на представителството на ЕК в България Зинаида Златанова, посланикът на Унгария в България Н.Пр. Юдит Ланг, както и ресорни заместник-министри,. В рамките на събитието на 13 май 2011 г. ще има конферентна програма, която започва в 10:30 часа в Зала 6 на НДК. Там ще бъде направен кратък преглед на това какво е изпълнено по  оперативните програми, както и какво предстои. Представянето на всяка от оперативните програми ще е в рамките на 10 минути, като след официалната част участниците в конференцията ще имат възможност да зададат въпроси. За следобеда на същия ден са предвидени face-to-face срещи с представители на оперетивните програми, на които всеки гражданин ще има възможност да обсъди с представители на Управляващия орган конкретно питане във връзка с изпълнение на проект или идея за финансиране. Въпроси ще могат да се задават и на информационните щандове през цялото време на изложението. През трите дни на събитието ще има и сцена на открито, където млади артисти, певци и художници ще се грижат за настроението на посетителите. Работното време на изложението в петък и събота е от 10:00 до 19:00 часа, а в неделя от 10:00 до 15:00 ч., като входът за посетители е напълно безплатен.
виж цялата статия

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news