Покани
Утре, 12 май 2011 г., от 14.30 в залата за дискусии на „Медийна група България Холдинг" на бул. „Цариградско шосе" 47, ет. 2 ще се състои официална церемония по награждаването на победителите в конкурса на „24 часа" „Клуб на еврооптимиста", организиран под патронажа на министъра по управление на средствата от Европейския съюз г-н Томислав Дончев. В конкурса, стартирал на 20 декември 2010 г., бяха номинирани начинания и проекти на общини, неправителствени организации, граждани и предприятия, които са осъществени успешно и са доказали своя положителен резултат върху живота на българина. Номинирани са 26 проекта, реализирани с европейски средства от влизането на България в ЕС през 2007 г. досега. Гласуването за проектите се извършваше на сайта www.eufunds.bg и приключи на 5 май.  Наградата за най-добър проект, получил най-голяма подкрепа от гражданите чрез гласуването на сайта, ще бъде връчена от министър Томислав Дончев. Наградата на вестник „24 часа"  - "Еврооптимист", за най-добро представяне на проект, променил живота около нас,  ще връчи главният редактор на в. „24 часа" г-жа Данка Василева.
виж цялата статия

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news