Покани
Утре, 17 май 2011 г. (вторник), от 11,15 часа в зала „Триадица" на комплекс „Бояна" министърът по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев ще открие Седмата официална среща на служителите по информация и публичност на оперативните програми, съфинансирани от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на ЕС, членуващи в мрежата ИНФОРМ на Генерална дирекция „Регионална политика" на Европейската комисия. Над 100 представители на всички 27 държави-членки на Европейския съюз ще вземат участие в международния форум. Това е първата среща на мрежата, на която България ще бъде домакин. Програмата на форума през първия ден е разделена на три отделни панела: - Организиране и провеждане на мащабни информационни събития на оперативни програми, съфинансирани от ЕС - Осигуряване на прозрачност - публикуване на актуален списък на бенефициенти на еврофинансиране в интернет - Подкрепа на бенефициентите по оперативните програми при прилагане на мерките за информация и публичност. - На 18 май 2011 г. срещата на мрежата ще продължи с още три панелни дискусии: - Работа с медиите - Използване на социалните мрежи в процеса на комуникация - Провеждане на „Дни на отворените врати" като начин за информиране на обществеността. Официалната програма на форума ще завърши с посещение на станция „Хемус" на софийското метро, чието изграждане се финансира със средства от Европейския фонд за регионално развитие.
виж цялата статия

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news