Покани
„Главен сътрудник по управление на европейски проекти и програми" - 1 щ. бр. в сектор „Програмиране", отдел „Програмиране, информация и публичност" и „Главен сътрудник по управление на европейски проекти и програми" - 3 щ. бр. в отдел „Управление и мониторинг на изпълнението", дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност". Обява (pdf, 180 KB) „Старши сътрудник по управление на европейски проекти и програми" - 1 щ. бр. в отдел „Предварителен контрол, административни актове и процедури по договаряне" и „Старши сътрудник по управление на европейските проекти и програми" - 1 щ. бр. в сектор „Финансов контрол", отдел „Финансово планиране, контрол и плащания", дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност". Обява (pdf, 171 KB)  „Главен сътрудник по управление на европейски проекти и програми" - 2 щ. бр. и „Старши сътрудник по управление на европейски проекти и програми" - 2 щ. бр. в отдел „Вътрешен контрол и управление на риска", дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност". Обява  (pdf, 179 KB)  Образци на документи за кандидатстване:       заявление за участие в подбора Образец (doc,51 KB) декларация Образец  (doc, 44 KB) 
виж цялата статия

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news