Покани
Фондация "Благотворител" започна инсталация на лицензиран софтуер Windows7 и Windows XP в интернет клуба на ДДЛРГ "Олга Скобелева" в Пловдив. Пет от компютрите в залата вече са с новите продукти, които Microsoft дари на Фондацията чрез организацията TechSoup за реализирането на проекта "В мрежа". През 2010 г. софтуерните продукти ще се инсталират в още 12 интернет клуба в домове за лишени от родителски грижи деца в Пловдив, Долна баня, Брацигово, Якоруда, Велинград, Доганово, Асеновград, които "Благотворител" регулярно поддържа.

Фондация „Работилница за граждански инициативи” е стратегическият партньор в България за осъществяване на програмата за даряване на софтуер за НПО на Майкрософт. Повече информация за програмата можете да намерите тук:
http://www.wcif-bg.org/programmes/13/586/New-tex t

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news