Покани
Фондация „ И АЗ МОГА”, която спечели наградата „Заедно” 2010 на ФРГИ за най-добра благотворителна кампания, вече има още един поддръжник в лицето на световноизвестният рок барабанист Мат Сорум, който през 90-те години е част от култовата група Guns N’ Roses, а днес от Velvet Revoler.

Алекс Тодоров (посланик на добра воля на „ И АЗ МОГА” в Америка), брат на клавириста от D2 и студиен инжинер в студиата на Мат, запознава една вечер в рок клуб в Ел Ей президента на фондацията Нели Радева с музиканти, сред които са Мат, басистът на The Cult – Крис Уайз и други. Там Мат проявява сериозен интерес към „ И АЗ МОГА” и кани Нели на парти в къщата си, по случай Деня на независимостта.

Там присъстват Darling Stilettos – рок-групата, в която участва и приятелката на Мат – Ейс Харпър, както и други млади банди. Всички те проявяват интерес към "И АЗ МОГА" и желаят да подкрепят каузата, като посетят България.

На партито Мат и Нели обсъждат бъдещите съвместни проекти и инициативи, чрез които барабанистът би могъл да се ангажира към каузата. Там се ражда и идеята за спонтанна фотосесия, в подкрепа на "И АЗ МОГА", която се осъществява в собственото студио на Мат – Drac Studio в Лос Анжелис.

Силно повлиян и вдъхновен от "И АЗ МОГА", Мат изявил желание да посети България съвсем скоро. Дотогава той активно работи по предстоящи изненади. Чрез тях музикалната звезда ще покаже, че проблемите на децата с множествени увреждания, популяризирането им и подпомагането чрез изразните средства на изкуството е световна кауза, около която всички можем да се обединим.

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news