Покани
Българският лицензиран букмейкър „Еврофутбол”, съвместно с Фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ), ще открие 12-тата спортна площадка от кампанията „Избери да спортуваш”. Поредният спортен терен, който бе финансиран от компанията през 2009 г., се намира в град Ямбол, на ул. "Богомил", в участъка между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "Опълченска". Церемонията ще се проведе на 20.07.2010 г. от 18.00 часа.

Жителите на Ямбол ще могат да използват безплатно уредите на открито, които са разположени в централната част на града и така ще могат да спортуват във всеки удобен за тях момент. Проектът на гражданска група в партньорство със сдружение "ПБК Ямболгаз" и сдружение "Клуб европейски инициативи - ИДЕА" - община Ямбол спечели конкурса на „Еврофутбол” и фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ) през октомври 2009 година. Той е един от 13-те подобни инициативи, които получиха финансиране от българския букмейкър.

Церемонията по откриването на спортната площадка ще започне в 18.00 часа. Сред официалните лица ще бъде председателят на ПБК „Ямболгаз” - Бойчо Георгиев. Ще присъстват представители на Община - Ямбол: кметът Георги Славов, зам. кметът - Надя Данкинова, гл. експерт "Спорт и младежки дейности" - Ивайло Дуков, секретарят - Антон Кабрански и др. Спортният празник ще завърши с демонстрация на уредите от баскетболистите на местния отбор „Ямболгаз”.

Кампанията за здравословен начин на живот и спорт в свободното време „Избери да спортуваш” се осъществява с помощта на фондация „Работилница за граждански инициативи” и е част от големия благотворителен проект на „Еврофутбол” – „Печелиш и помагаш”.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news