Покани
„Еврофутбол” ще открие последната, 13-та спортна площадка от благотворителната кампания „Избери да спортуваш”, част от социалния проект „Печелиш и помагаш”, който се реализира със съдействието на фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ). Това ще стане в Благоевград на 28.09.2010 г. от 11.30 часа на университетския комплекс на ЮЗУ "Неофит Рилски", корпус №1.

Близо 10 000 лева струва обновяването на многофункционалния терен, който е част от спортния комплекс на университета. Поставена е метална ограда на игрището, което се сдоби и с нова предпазна мрежа. Теренът, на който може да се играят едновременно няколко вида спорт като футбол, баскетбол, хандбал и тенис на корт, е с наново очертани полета и е боядисан.

Спортният празник ще бъде официално открит от декана на факултета „Обществено здраве и спорт” - доц. Стоян Иванов. Ще присъстват и ръководители на катедри, ръководство на университетски спортен клуб „Академик” Благоевград, студенти от специалността „Физическо възпитание” и студенти спортисти.

След официалната церемония ще бъде даден старта на университетска футболна лига, в която ще се впуснат осем отбора. Те ще се състезават по системата всеки срещу всеки. През целия семестър многофункционалната площадка ще бъде арена на часовете по футбол на ЮЗУ и на студентската лига.

Терените ще бъдат предоставени за безплатно ползване и от децата и младежите от квартала.

Проектът на Факултет "Обществено здраве и спорт" към ЮЗУ "Неофит Рилски" – Благоевград е един от 13-те, които през 2009–та година спечелиха финансиране от „Еврофутбол” по кампанията „Избери да спортуваш”, част от големия социален проект на българския букмейкър „Печелиш и помагаш”.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news