Покани
В периода 13-14 декември 2012 г. в гр. София, в Парк Хотел „Витоша" ще се проведе Втора координационна среща на мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, организирана от Централния информационен и координационен офис. В срещата ще вземат участие и партньорски организации като центровете „Европа Директно", програмата „Глоб@лни библиотеки", Националната мрежа за бизнес развитие, мрежата на експертите по публичност на Управляващите органи на оперативните програми в България и много други. В рамките на форума ще бъде представена и визията на Европейската комисия за мястото и ролята на информационните мрежи в развитието на съюза. Целта на срещата е да се обмени опит и добри практики между информационните центрове и мрежи, както и да се набележат възможности за общи инициативи. Срещата се осъществява в изпълнение на проект № 0039-ЦИО-3.3. „Изграждане на Централен координационен информационен офис (ЦИКО) и подпомагане дейността на 27-те областни информационни офиси", финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Техническа помощ".
виж цялата статия

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news