Работа в Европа

На 20 април от 11.00 часа в Технически университет във Варна, на ул. „Студентска” 1, Агенцията по заетостта, като член на мрежата „Европейски услуги за заетост” (EURES), организира Международна трудова борса за инженери и IT-специалисти за работа в Германия, Норвегия и Дания.

Борсата ще се проведе в новия учебен корпус на университета, зала „Конферентна-засезателна” на 5-я етаж.

EURES съветниците от Норвегия набират за специалисти за компании в нефто- и газодобива: електро-, машинни, тръбопроводни, инфраструктурни и други инженери.

За Дания се търсят: инженер-механици, SAP IТ специалисти, IТ-архитекти, IТ-консултанти, консултанти мрежови инсталации, разработчици на системни приложения, софтуерни програмисти (с++, с+, java и др.) и инженери оптимизиране на производството.

На трудовата борса Германската служба по заетостта и EURES мрежата към нея набират технически инженери за немски компании в различни сфери.
Свободните работни места са 50 за електроинженери, машинни инженери транспортна техника, IТ-специалисти и др.

Изискванията на компаниите от Норвегия, Дания и Германия към кандидатите е да са дипломирани инженери (бакалавър или магистър), да имат известен опит по специалността и да владеят моного добре английски или съответно немски език (писмено и говоримо).

Работодателите предлагат добри условия за работа, дългосрочен договор или договор за изпълнение на проект, възможност за кариерно развитие.

Всички желаещи да кандидатстват за работа в тези три страни трябва да подготвят автобиография на английски или немски език, преведени и легализирани дипломи и мотивационно писмо на съответния език.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news