Работа в Европа
Търсим участник за одобрен проект по програма на Европейската комисия "Младежта в действие",дейност-2 ЕДС,  в Румъния, град Калараси (Calarasi). Проектът започва на 1ви май и е с продължителност 6 месеца. Доброволецът ще живее там и ще участва в международен проект с тема активно гражднаство, насърчаване на доброволчеството в местния Младежки център. Работният език е английски. Пътните разходи на доброволеца от и до Румъния са покрити, както и наем за квартира, джобни и пари за храна (доброволецът няма никакви разходи по време на престоя си там). Към проекта има и посещение на Европейски институции в Брюксел в края на месец май, на разноски на организаторите (осигурени са пътни, храна и нощувки).
за повече информация за програма Младежта в действие- www.youthbg.info

За повече информация , 0883 382 084 Мая Донева.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

Текущи покани

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 eu2018ro-banner

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news