Дейности

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Обучение за учители ”Да предадем идеите на Европа в училищата”

img_0360От 18 до 20 януари 2012 година Представителството на Европейската комисия в България, със съдействието на МОМН и регионалните инспекторати, организира обучение за учители от средните училища под надслов "Да комуникираме Европа заедно".

 

Основна цел на обучението е да запознае учителите от региона с дейностите и приоритетите на ЕС, както и с практични и полезни съвети и помагала, голяма част от които са организирани под формата на образователни състезания и игри и  биха били могли да бъдат полезни в ежедната работа с учениците.

 

Освен Представителство на ЕК, като лектори на обучението ще се включат и  представители на мрежата „Европа директно"- Стара Загора, Казанлък, Сливен и Ямбол, както и представители на младежки екип „Европа" - Велин Койчев от Казанлък, Георги Генов, Мартин Петров и др.

img_0156

Обучението се провежда на Старозагорски минерални бани и на него присъстват 64 учители  от областите Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас.

От регион Стара Загора има 22 представители на следните училища: Казанлък - ПМГ "Никола Обрешков", ХГ "Св.С.св.Кирил и Методий", ОУ „Никола Вапцаров", ОУ "Мати Болгария", СОУ "Екзарх Антим І"; Стара Загора - ГПЧЕ „Ромен Ролан", ПМГ "Гео Милев", СОУ "Васил Левски",  СОУ в Раднево,Чирпан и Гълъбово и др.

 

 

За  информация:

Диана Петрова

координатор

Информационен център „Европа директно", общински офис Казанлък

0879 021 9 95


 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg