Дейности

България се ваксинира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота!

300x250px-banner-Grandpa

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

9 май – Ден на Европа

9maiВъв всички 11 общински центрове на област Стара Загора ще бъде отбелязан Деня на Европа със събития, насочени към децата. Те включват подреждане на мегапъзел (150 см / 200 см), викторина за Европейския съюз с награди, рисунки на асфалт, засаждане на европейско коледно (иглолистно) дръвче, презентация и филм за биоразнообразието, разпространение на материали и презентация за дейността на Детски парламент (за учители, педагодически съветници, читалищни работници и родители). Кампанията започна на 26 април и продължава до 11 май включително.

10 май в Стара Загора

„Децата на Европа” - празник с Европа Директно, община Стара Загора и Детски Парламент
Място: Парк „Пети октомври”
Начало: 17.30 ч.

Разгледайте снимки от събитията организирани от Европа Директно - Стара Загора за Деня на Европа в общините Раднево, Павел Баня, Опан, Гълъбово, Гурково, Чирпан и Братя Даскалови.

Информационен център Европа Директно - Стара Загора, офис Казанлък откри на 3 май /понеделник/ от 17.00 часа изложба на тема "Моето Европейско гражданство" с печелившите детски творби от конкурса. Експозицията може да видите в гр. Казанлък, Изложбена зала, ул. "Искра"№4. Отличените деца ще бъдат лично наградени от патрона на конкурса - депутата в Европейския парламент Илиана Иванова на церемония на 10 май.

 

До 18 май в Градската художествена галерия - Стара Загора може да разгледате изложба на тема „Аз и Европа". Тя е инициирана от Градска художествена галерия Стара Загора, Европейски информационен център „Европа директно" - Стара Загора  и осъществена с любезното съдействие  на Община Стара Загора.

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg