Обучения

Събитието е с предварителна регистрация до 16 февруари: https://zaednoza.eu/bg/event/2021-02-17-80/register
---

Работата и стажът в европейски институции или агенции дават вълнуващи възможности за развитие в динамична и многонационална среда. Как се прави подборът на служителите, какво представляват конкурсите и как да се подготвите за тях?

Отговор на тези въпроси можете да научите директно от представител на институцията, която организира конкурсите: Европейската служба за подбор на персонал (EPSO), по време на уебинара „Работа и стаж в европейските институции“ на 17 февруари 2021 г., сряда, от 13.00 до 14.30 ч., организиран от

Европейски парламент в България.

На събитието ще получите и полезни съвети за подготовка за конкурсите и ще научите за възможностите за професионално развитие и мобилност в институциите на ЕС, както и за стаж в Европeйския парламент. Пълната програма на събитието е тук: http://epfacebook.eu/qwwt

Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България, ще представи и целите на новата европейска платформа „Заедно за ЕС“.

Уебинарът ще се проведе в платформата Zoom. Работните езици ще са български и английски, като е подсигурен и двупосочен симултанен превод за участниците в срещата в Zoom. Крайният срок за регистрация е 16 февруари 2021 г. на платформата Заедно за ЕС: https://zaednoza.eu/bg/event/2021-02-17-80/register. Броят на участниците в събитието е ограничен до 100.

На Фейсбук страницата на

Европейски парламент в България

и в настоящото събитие уебинарът ще бъде излъчван на живо само на български език. Осигурен е и жестов превод.

Може да изпращате въпроси към участниците предварително в sli.do с #EUcareer и в коментар тук. По време на събитието въпроси ще могат да бъдат задавани през чата на Zoom, както и чрез коментари към излъчването във Фейсбук.

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

vote2024

 

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg