Обучения

Събитието е с предварителна регистрация до 16 февруари: https://zaednoza.eu/bg/event/2021-02-17-80/register
---

Работата и стажът в европейски институции или агенции дават вълнуващи възможности за развитие в динамична и многонационална среда. Как се прави подборът на служителите, какво представляват конкурсите и как да се подготвите за тях?

Отговор на тези въпроси можете да научите директно от представител на институцията, която организира конкурсите: Европейската служба за подбор на персонал (EPSO), по време на уебинара „Работа и стаж в европейските институции“ на 17 февруари 2021 г., сряда, от 13.00 до 14.30 ч., организиран от

Европейски парламент в България.

На събитието ще получите и полезни съвети за подготовка за конкурсите и ще научите за възможностите за професионално развитие и мобилност в институциите на ЕС, както и за стаж в Европeйския парламент. Пълната програма на събитието е тук: http://epfacebook.eu/qwwt

Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България, ще представи и целите на новата европейска платформа „Заедно за ЕС“.

Уебинарът ще се проведе в платформата Zoom. Работните езици ще са български и английски, като е подсигурен и двупосочен симултанен превод за участниците в срещата в Zoom. Крайният срок за регистрация е 16 февруари 2021 г. на платформата Заедно за ЕС: https://zaednoza.eu/bg/event/2021-02-17-80/register. Броят на участниците в събитието е ограничен до 100.

На Фейсбук страницата на

Европейски парламент в България

и в настоящото събитие уебинарът ще бъде излъчван на живо само на български език. Осигурен е и жестов превод.

Може да изпращате въпроси към участниците предварително в sli.do с #EUcareer и в коментар тук. По време на събитието въпроси ще могат да бъдат задавани през чата на Zoom, както и чрез коментари към излъчването във Фейсбук.

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg