Новини
foodНа 30 юли 2010 година Комисията учреди Форум на високо равнище за подобряване на функционирането на веригата на предлагането на храни. Задачата на тази група е да подпомага Комисията при разработването на индустриалната политика за хранително-вкусовата промишленост. Форумът се състои от близо 50 организации, включително национални органи от държавите членки.
Настоящата покана за представяне на кандидатури е отворена за избор на членове, различни от национални органи, които ще бъдат избрани измежду :
  • предприятия, работещи активно в отраслите на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост, търговията и дистрибуцията на продукти на хранително-вкусовата промишленост от селскостопански произход на територията на Съюза;
  • сдружения и федерации, представляващи земеделските производители, хранително-вкусовата промишленост и търговията и дистрибуцията на продукти на хранително-вкусовата промишленост от селскостопански произход на територията на Съюза;
  • неправителствени организации с опит по въпросите на веригата на предлагането на храни.
Настоящите членове, които желаят подновяване на мандата си, следва да отговорят на настоящата покана.
Краен срок срок за подаване на кандидатури – 8 февруари 2013 година.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news