Покани

работа - EURES

Португалските инженери се радват на много добър прием от страна на норвежките компании, тъй като задоволяват голямото търсене на квалифицирани работници. А EURES помага на двете страни да осъществят контакт помежду си.
read full article
Мобилността на работещите съвсем не е еднопосочна улица с посока изток-запад. Много скандинавци намериха своето професионално съкровище в някоя от новите държави-членки на ЕС.
read full article

В един нов подход за определяне на възможностите и бариерите на европейския трудов пазар, EURES Bodensee стана инициатор на първата среща с ръководителите на кадрови звена от района на езерото Констанс.


read full article
Едно съвсем ново проучване на ПрайсуотърхаусКупърс показва, че с изключение на скандинавските страни, Ирландия и Обединеното кралство, мобилността остава слаба и не оправдава очакванията.
read full article
Центровете за обслужване на клиенти са идеално място за първа работа в чужбина. EURES помага на търсещите работа, които желаят да приложат езиковите си умения в международна среда.
read full article
Ирландска информационна кампания за насърчаване и подкрепа на трудовата мобилност
read full article
Благодарение на участието си в Европейски ден на труда собственичката на козметичен салон от Литва Сандра Сумскиене започва нов живот в Норвегия заедно със семейството си.
read full article
Европейският ден на труда в Брюксел е водещото събитие на EURES, в което участват хиляди търсещи работа и работодатели всяка година — включително Европейската служба за подбор на персонал, която наема хора с опит и познания във всякакви области за работа в европейските институции.
read full article
EURES помогна на множество многонационални организации в търсенето на идеалния служител. gem в Белфаст, Ирландия е пример за работодател, който продължава да извлича полза от дългосрочните отношения с EURES.
read full article
Доминик Амодео и Кармен Торес основават CD Publicité Lux през 2002 г. и започват да търсят служители. Седем години по-късно персоналът им наброява между 50 и 100 души, 85% от които на наети с помощта на EURES.
read full article
Амстердамската компания Cygnific има много специални изисквания по отношение на набирането на персонал: търси скандинавци с отлични езикови умения, които желаят да работят на дългосрочни договори. Научете как EURES помогна на Cygnific да намери точно това, от което се нуждае.
read full article
Търсите вълнуващи преживявания в друга страна? Не забравяйте, че можете да отидете в чужбина, както за да работите, така и за да учите. Разберете какви са възможностите и къде чрез портала PLOTEUS, който предлага централизирана информация на различни езици (както на държавите-членки на ЕС, така и на други страни) относно възможностите за учене в цяла Европа.
read full article
Тъй като се нуждае от почивка от университетските си занимания, словашка студентка решава да се възползва от езиковите си умения и заминава на работа в живописен хотел в Алпите през лятото на 2008 г.
read full article
Двадесет и три годишно момиче от Финландия получава последователни възможности за натрупване на чуждестранен опит с помощта на EURES, които й дават съветите, така необходими при всяка нейна стъпка.
read full article
Вие сте независим европейски изследовател, който търси информация за свободни работни места и възможности за финансиране, както и за своите права, или пък сте научноизследователска организация, която се нуждае от помощ за набиране на персонал? Спрете търсенето – EURAXESS е отговорът на Вашите въпроси.
read full article
Редовното следене на свободните работни места, обявени на интернет страницата на EURES се отплаща – металургичен работник от Словакия, търсещ по-добро заплащане се озовава във Южна Франция с цялата гама от придобивки за настаняване и езикови курсове.
read full article
В търсене на ново предизвикателство в областта на психичното здраве и с цел да развие ръководните си умения в международна среда, 29-годишна италианска лекарка прави смела стъпка в своята кариера и заменя Палермо в Италия с Есекс в Обединеното кралство.
read full article

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news